Laat je boot jouw koers varen

Neem contact op

Telefonisch
Maaike: 06-44 53 62 29
Frederike: 06- 28 92 09 07
Wij bellen je graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen twee werkdagen terug. Wanneer je op vrijdag inspreekt, word je op maandag teruggebeld.

E-mail
Maaike: m.steeman@extenzo.nu
Frederike: f.gnoth@extenzo.nu
Deze email is beveiligd. Als wij je een antwoord sturen, dan krijg je een email van ‘Secure Email/Extenzo’ met een linkje en een code waarmee je het bericht kunt lezen.

We lezen en beantwoorden onze mail alleen tijdens onze openingsdagen. Neem voor dringende zaken telefonisch contact op.

Adres
Kanaalweg 22d
3526 KM Utrecht

De ingang  is bij de rechterdeur (zie foto).
De wachtkamer is op de eerste verdieping bij de keuken.
Er is géén lift aanwezig.

Onze openingstijden
Maaike: maandag en dinsdag 9.00-15.00 en woensdag 9.00-17.00.
Frederike: maandag, woensdag en donderdag van 9.00-17.00.


Routebeschrijving

Auto
Neem met de auto de snelweg A12 naar Utrecht, ring Zuid. Afslag: Centrum Westraven Transferium Kanaleneiland Jaarbeurs. Volg de Europalaan richting centrum, bij de rotonde rechtdoor. Eerste rechts (bij de Praxis), meteen rechts de parallelweg op (Europaplein) en volg de weg, Bij het kanaal linksaf, Kanaalweg 22 is aan de linkerkant. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Ga naar Utrecht centraal station. Met buslijn 77 richting Nieuwegein of buslijn 74 richting Vianen naar halte Europaplein Noord, vanaf daar is het 4 minuten lopen. De weg parallel aan de Europalaan is het Europaplein (bij de Praxis). Loop naar het Europaplein en volg de weg (in zuidelijke richting). Bij het kanaal linksaf, Kanaalweg 22 is aan de linkerkant.

 

 

De wachtruimte